Fine dining restaurang i Karlstad

Välkommen till en exklusiv fine dining restaurang i Karlstad, där varje måltid är en föreställning och varje smak en uppenbarelse. Vår fine dining restaurang strävar efter att skapa en atmosfär av elegans och njutning. Varje detalj, från råvarorna till presentationen, är noga utvald för att erbjuda en oförglömlig gastronomisk upplevelse. Restaurangen är designad för att komplettera din upplevelse. Från det välkomnande leendet från vårt professionella team till den eleganta inredningen.

 

Vi som driver Tryckeriet är Christer Arnesson och Camilla Levander. Våra erfarenheter har lärt oss att en restaurang är mer än summan av sina delar. Den är en estrad där behov, förväntan och önskningar tillgodoses med lyhördhet och genuin omtanke. Lägg till god mat och dryck och följ med oss på vår nya resa, Tryckeriet i Karlstad.

Camilla Levander

Krögare

Mat, dryck och möten med människor är min stora passion, att driva en egen restaurang är en dröm jag länge haft. Därför känns det helt magiskt att vi fått möjligheten att forma Tryckeriet till vad det är idag, en plats för fantastisk mat och dryck i historisk miljö.

Christer Arnesson

Krögare

Vår vision med Tryckeriet är att leverera på alla plan såsom service, mat, dryck och dinnerclub. Vi vill behaga alla sinnen, med enastående smaker, dryck och vacker omgivning. Hit ska du komma och aldrig vilja gå hem!

Lorem ipsum dolor sit amet.

Vad är fine dining?

Fine dining, eller finrestaurang, är en högklassig och elegant restaurangupplevelse som sätter fokus på högkvalitativ mat, service och atmosfär. Det är en form av restaurangkoncept som skiljer sig från mer vardagliga eller informella matställen genom att erbjuda en mer exklusiv och elegant miljö. Här är några kännetecken för fine dining som speglar oss på Tryckeriet:

 

  • Kvalitativ mat 
  • Elegant service 
  • Stilfull atmosfär 
  • Vinlista och Dryckespaket

 

Fine dining är inte bara en måltid. Det är en helhetsupplevelse och vi på Tryckeriet strävar efter att tillfredsställa alla sinnen och erbjuda gästerna något utöver det vanliga.

Fine dining Tryckeriet Karlstad

Tryckeriets historia

Inspirationen bakom restaurangens namn finns i adressens tidiga historia. Hit flyttade Nya Wermlands-Tidningen år 1890 och inhyste både tryckeri och redaktion i den dåvarande fastigheten, som uppfördes efter stadsbranden sommaren 1865. NWT blev kvar i 61 år innan de växlade till Herrgårdsgatan. Hela kvarteret är stöpt i stadens tryckerihistoria, då även både Värmlands Läns Tidning och Värmlands Folkblad verkade här under decennier. Nu, ett antal år senare har den historiska lokalen blivit en restaurang med stor passion för god mat, dryck och utomordentligt sällskap.